High Tea 2017

Vrijdag 1 september vond de jaarlijkse High Tea  van “Geef een Mens(je) Warmte” in Ilona’s galerie plaats.

Het was een zeer gezellige, goed bezochte middag; Veel  vrouwen hadden  de reis naar Kattendijke ondernomen, ook de Belgische handwerksters waren aanwezig.

Er was er een grote tafel met allerlei lekkernijen;  iedereen had heerlijke dingen meegenomen, zoet en hartig.  Ilona, de gastvrouw,  zorgde voor  koffie en thee.

Ilona heette de mensen welkom en werd zelf in het zonnetje gezet met een bos bloemen . Alle aanwezigen waren blij (sommigen blij verrast) te zien dat Ilona zo goed opknapt na haar ziekenhuisopname van vorige jaar.

Het was behalve een gezellige ook een nuttige middag; er werden weer heel wat truien en dekens, gebreide, gestikte en quilts, ingeleverd. Zo brachten de Belgen meer dan 200(!) truien mee en een groot aantal dekens. De inbreng van een 95jarige breister deed ons versteld staan: zulk prachtig werk! De stichting gaat zorgen dat alles terecht komt,  o.a. in  Cambodja, Nepal en Oekraïne, bij kindertjes die het goed kunnen gebruiken. Na  een wat mindere periode, het werk lag een tijdje stil toen Ilona ziek was, is Geef een Mens(je) Warmte” weer springlevend! 

Voor de foto's, klik hier >>