Juni & juli 2017

Op de foto's (klik hier >>) van de twee laatste inlevermiddagen kunt u zien hoe hard er gewerkt is en wat een prachtige spullen dat heeft opgeleverd. Dekens, truien, mutsen, sokken het kon weer niet op!
Zo worden kinderen in Oekraïne en Cambodja verrast met mooie, warme kleding dankzij de inzet van vele ijverige handwerk(st)ers.
Op de inlevermiddag in juni was er een blinde mevrouw, die prachtige gebreide dekens inleverde. Zij breit de lapjes en haar vriendin zet de lapjes aan elkaar; een goede samenwerking met als resultaat: mooie en warme dekens voor kindjes, die ze goed kunnen gebruiken. 
In juli was het vanwege de vakantie niet erg druk bij Ilona, maar dat betekende niet dat er niets te showen viel; Adri had het er druk mee!  Truien, dekens, mutsen, sokken allemaal even leuk en mooi. Geweldig zoals er gehandwerkt was!
Een tweeënnegentig jaar oude mevrouw had prachtige truitjes gebreid! Het ene nog mooier dan het andere! Kijk maar eens naar de fotos.
De stichting is alle breisters en handwerksters weer veel dank verschuldigd voor hun enthousiasme om kinderen over de hele wereld een klein beetje te helpen.