Maart 2019

Het gaat goed met “Geef een Mens(je) Warmte!

Zo is er op de eerste twee inlevermiddagen van dit jaar weer zeer royaal ingeleverd. Vele tassen en zakken gevuld met truien, mutsen, gebreide en gehaakte dekens, quilts en allerlei andere warme zaken zoals sokken, mutsen, wanten enz. werden geleegd en aan de stichting geschonken. Je verbaast je er iedere keer weer over dat er mensen zijn die zo prachtig kunnen handwerken! Zonder deze trouwe handwerksters zou onze stichting niet kunnen draaien. Helaas zijn er op de wereld nog veel te veel kinderen, die het erg moeilijk hebben en heel blij zijn met een warme trui of deken. Gelukkig kunnen we iets voor hen betekenen door deze kleding.

Meer  goed nieuws: Er is een grote zending op weg naar Cambodja. Hector Loontjes van stichting “Sawasdee” heeft een groot aantal zakken opgehaald in Kattendijke en zorgt er voor dat die op de juiste plaats bij kindjes die het hard nodig hebben terecht komen.

Corrie Traas uit Baarland die al jaren in samenwerking met de stichting “Zending over Grenzen” zorgt voor kleding-transporten naar Oekraïne haalde veel kleding voor de kinderen aldaar op bij Ilona’s galerie.

Ook Frans de Reeper van “Dolma” kan ‘zijn’ kinderen in India verblijden; hij heeft weer zakken vol met warm spul opgehaald.

Met al dit goede nieuws hoop ik u nieuwsgierig gemaakt te hebben naar ons werk. Dus waarom komt u de eerste vrijdag van de maand niet eens een keertje langs bij Ilona? U bent welkom en goed kunnen handwerken is niet verplicht!

Joke Tinholt-van der Meer

Voor de foto's, klik hier >>