Grote zending voor Cambodja

23-10-2015 07:48
Donderdag 15 oktober is er weer een grote zending voor Cambodja bij Ilona opgehaald. Truitjes, quilts én breinaalden. Eerder ging er al wol naar Cambodja; het is de bedoeling dat Cambodjaanse vrouwen leren breien. Als de breipennen er ook zijn kunnen ze aan de slag.
Op de foto's ziet u Dick Zandee de zending ophalen bij Ilona, de stichting "Sawasdee" zorgt ervoor dat de spullen op de goede plaats belanden.
Het is altijd fijn als er een zending de deur uitgaat om kinderen blij te maken dat geeft een tevreden gevoel, maar ons werk blijft nodig voor kinderen in vele landen. Ook in Nederland.
Uw hulp kunnen we daarbij gebruiken; u kunt ons helpen met een bijdrage, met materiaal (wol, stofjes, breinaalden), door een visserstrui te breien, door de aanschaf van een trui (lees over onze visserstruien) of iets anders in Ilona's galerie of door mee te handwerken.
Terug

Fotogalerij: Grote zending voor Cambodja

/album/fotogalerij-grote-zending-voor-cambodja/img-4397-jpg/ /album/fotogalerij-grote-zending-voor-cambodja/img-4398-jpg1/ /album/fotogalerij-grote-zending-voor-cambodja/img-4399-jpg/ /album/fotogalerij-grote-zending-voor-cambodja/img-4401-jpg/