Zending dekens en kleding naar Cambodja!

13-05-2015 18:43
Deze week gaat er weer een zending met dekens en kleding naar Cambodja. Stichting "Sawasdee" zorgt er voor dat de zending ter plaatse komt. Kijk op www.cambodja-sawasdee.nl om meer te lezen over deze stichting. 
 
In Cambodja is het drie maanden per jaar ijskoud, daarom zitten er vooral lekker warme spullen bij. O.a een grote stapel gebreide dekens, zie onderstaande foto's. In Cambodja kunnen de mensen niet breien. Er is daar geen wol te koop (of dat het gevolg of de oorzaak is van het niet-breien is de vraag). In ieder geval zou het nuttig en leuk zijn voor hen om dat te leren. Er zijn vrijwilligers, werkzaam in Cambodja, die de mensen willen leren breien. Maar daarvoor hebben ze wol en pennen nodig. Daarom: mocht u wol hebben liggen, waarmee u geen plannen hebt en/of hebt u meer dan genoeg breipennen lever die dan in bij de galerie van Ilona Schmit. Stichting "Geef een Mens(je) warmte zorgt er voor dat ze goed gebruikt worden. Wie weet krijgen we Cambodja aan het breien!  
 
En als u toch in Ilona's galerie bent vergeet dan niet te kijken naar de unieke handgemaakte artikelen, die daar te koop zijn ten bate van "Geef een Mens(je) Warmte".
 
Terug

Fotogalerij: Zending dekens en kleding naar Cambodja!

/album/fotogalerij-zending-dekens-en-kleding-naar-cambodja/a100d31002-jpg/ /album/fotogalerij-zending-dekens-en-kleding-naar-cambodja/dsc-0769-jpg/ /album/fotogalerij-zending-dekens-en-kleding-naar-cambodja/dsc-0771-jpg/ /album/fotogalerij-zending-dekens-en-kleding-naar-cambodja/dsc-0772-jpg/